Promotievideo Sensibel Academie Retreat

Na een promotievideo in 2020 zijn wij in 2022 opnieuw benaderd voor een reeks korte promotievideo's voor allerlei activiteiten rondom Centrum Sensibel en de Sensibel Academie. Voor het eerste project staat het nieuwe Retreat. Door de goede voorbereiding van Sandra Valk en de fijne samenwerking kon deze video binnen een week worden afgeleverd.

Bekijk deze video

Promotievideo Riedijk Coaching & Training

Eind 2020 hebben wij voor de nieuwe tak van Sensitief Coachen; Riedijk Coaching & Training een bedrijfsvideo gemaakt. In de video komen de twee hoofddoelen naar voren. De video is voor promotiedoeleinden zowel helemaal te zien, als in twee delen opgeknipt.

Bekijk deze video

Afwezigheidsberichten Coenen Vastgoedzorg B.V.

Sinds 2020 leveren wij ieder half jaar aan Coenen Vastgoedzorg B.V. een telefonisch afwezigheidsbericht af. Eens per jaar voor de sluiting tijdens de zomervakantie en eens per jaar voor de sluiting tijdens de kerstvakantie. Omdat dit naar tevredenheid gebeurt, mogen wij dit elk jaar opnieuw doen.

Beluister een fragment

Promotievideo Sensibel Academie

In 2020 hebben wij voor Sensibel Academie een promotievideo gemaakt voor hun opleiding en los te volgen trainingen. Voor deze video was sfeer en rust erg belangrijk, terwijl het verhaal ook goed moest over komen.

Bekijk deze video

Telefonisch menu SG Onderhoud

In 2019 (en later voor een update in 2020) hebben wij een telefonisch menu voor SG Onderhoud ingesproken. Als u met hen belt krijgt u ons te horen.

Na het aanleveren van de in te spreken teksten, konden wij de diensten binnen een paar dagen opleveren.

Beluister een fragment

Bedrijfsfilm "De Weg Naar Creativiteit"

Een bedrijf dat bedrijfsfilms aanbied als dienst, maar zelf nog geen bedrijfsfilm heeft. Met die gedachte gingen we aan de slag en schreven voor onszelf een bedrijfsfilm in 2017, onder ons oude logo en langere slogan. Inmiddels is deze vervangen voor de samengevoegde showreel die u op de homepage kunt vinden.

Het doel was om de film zo te ontwerpen en te realiseren, zoals we dat bij onze eigen klanten ook zouden doen. Maar ook aan de klant kunnen laten zien wat we kunnen maken.

Bekijk deze video

Concept Documentaire "JAMES"

JAMES" was een documentaire die zich richt rondom transgender-jongere James. In de documentaire zou zijn complete transitie van vrouw naar man worden vastgelegd.

Het idee is tot stand gekomen door de goede vriendschap tussen James en Mark. Het filmen van de documentaire is eind 2016 begonnen en is door persoonlijke omstandigheden eind 2017 stil gelegd.

De complete productie en faciliteiten rondom deze documentaire lag in onze handen. Van de documentaire is in 2017 een promo verschenen. Uiteindelijk is het eerste jaar van de docu in 2020 afgemonteerd.

Bekijk de promo Bekijk de docu

Business Voicemails Personal Computer Reparatie

Eind 2015 hebben wij voor Personal Computer Reparatie enkele Business Voicemails ingesproken. Deze zijn binnen 1 week geleverd en zijn tot het einde van het bedrijf in 2019 gebruikt.

Beluister een fragment

Reportage Pride Plein 2015 Rotterdam

In opdracht van The Hang-Out 010, een LHBT organisatie in Rotterdam eo., hebben wij een videoreportage gemaakt van het evenement Pride Plein 2015. Voor deze video was het belangrijk de sfeer goed te tonen en te tonen waar Pride Plein voor stond.

Bekijk deze video

Bewegen en Sport Promotievideo voor Gelaryngectomeerden

Voor de Patiëntenvereniging voor Stembandlozen (NSvG) is een promotievideo gemaakt voor Bewegen en Sporten. Mensen die gelaryngectomeerd zijn (waarbij het strottenhoofd en stembanden zijn verwijderd), bewegen of sporten nog té weinig.

In de video, waarvan het project een maand heeft gelopen, komen 5 interviews aan bod, en krijgt men de activiteit van die persoon te zien. Er wordt gevraagd voor hun motivatie en tips, om de drempel over te komen.

Deze video is tevens vertoond tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van deze vereniging, en als materiaal op universiteiten en interne meetings.

Bekijk deze video

Volledig actualiteitenprogramma Martha & Maria Parochie

In opdracht van Ton Huitink, toenmalig pastoor van de Martha en Maria Parochie in Baarn en omstreken, is een Actualiteitenprogramma vormgegeven. Het werd een vervanging voor het weggevallen KerkTV. Na een aantal gesprekken, kwam de eerste uitzending in Oktober 2013

In 2014 is er veel progressie gemaakt, een aantal jongeren is aangeleerd hoe met de apparatuur om te gaan, hoe te monteren etc. Eind 2014 kreeg het programma een nieuwe, flexibelere vormgeving.

Op het YouTube kanaal van de parochie werd tot eind 2015 nog maandelijks een uitzending gemaakt.

Bezoek het YouTube Kanaal